Advertisement

Tornádó Csehország - Hatalmas Pusztitast Vegzett Egy Tornado Nemetorszagban Video : Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét.

Tornádó Csehország - Hatalmas Pusztitast Vegzett Egy Tornado Nemetorszagban Video : Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét.. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási.

Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

W2d8jdjskfnw9m
W2d8jdjskfnw9m from mfor.hu
Videón a csehországban pusztító tornádó. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Többen a romok alatt rekedtek.

A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. 29 fokos a balaton vize. Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Első fázisa az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, ekkor létrejön jellemző tölcsér formája is. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

Apocalyptic horrifying video of a massive tornado recorded from a house in czech republic. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár!

Jaimsqraiz8itm
Jaimsqraiz8itm from telex.hu
Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Eddig 29 alkalommal nézték meg. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Többen a romok alatt rekedtek. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured.

Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Első fázisa az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, ekkor létrejön jellemző tölcsér formája is. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Többen a romok alatt rekedtek. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Apocalyptic horrifying video of a massive tornado recorded from a house in czech republic. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Bár csak esőt mond, vihart meg orkán erejű szelet.

Mn8 W1n5hy9z0m
Mn8 W1n5hy9z0m from i.ytimg.com
Eddig 29 alkalommal nézték meg. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Többen a romok alatt rekedtek. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tíz sérültnek súlyos az állapota.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Bár csak esőt mond, vihart meg orkán erejű szelet. Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Többen a romok alatt rekedtek. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! 29 fokos a balaton vize. Eddig 29 alkalommal nézték meg.

Posting Komentar

0 Komentar